ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο Βελιγράδι από τα ξημερώματα

Αμέσως μετά το παιχνίδι πέταξε ο Ολυμπιακός από την Βαρκελώνη για το Βελιγράδι.

Οι ιδιοκτήτες τα ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με στόχο να αποφύγει η ομάδα την ταλαιπωρία με τα ταξίδια και να μειώσει τον κίνδυνο του κορωνοϊού, ναυλώνει φέτος πτήσεις τσάρτερ σχεδόν σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Αυτό έχει συμβεί και για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, με την αποστολή να αναχωρεί λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» απευθείας για το Βελιγράδι. Στόχος, ήταν να φτάσουν μεν τα ξημερώματα στην σερβική πρωτεύουσα, αλλά να μην χρειαστεί να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί.

Έτσι, αφού έφτασαν λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα στο Βελιγράδι, πήγαν κατευθείαν για ξεκούραση και πολύ ύπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, υπάρχει προπόνηση στην «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ», όπου εκτός των άλλων, θα αναλυθεί και η τακτική που θα ακολουθηθεί για να πέσει στο καναβάτσο και ο Ερυθρός Αστέρας και να φτάσει η ομάδα στις τέσσερις εκτός έδρας νίκες φέτος. Η αποστολή, θα επιστρέψει στην βάση της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και πάλι με τσάρτερ από το Βελιγράδι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button