ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την The Night Of The Legend, μίλησαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ωστόσο αμφότεροι έδωσαν το στίγμα για τον V-Span. Δηλαδή πώς η… συνύπαρξη όλων στον Ολυμπιακό ήταν το «κλειδί» για τις ξεχωριστές στιγμές και τη «χρυσή» 11ετία. «Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα»

«Σαν τίτλος που κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ»

Καταρχάς, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή βραδιά είναι μοναδική. Την σημερινή βραδιά την αξίζει ο Βασίλης και ο Ολυμπιακός. Μέσα από την σημερινή βραδιά βλέπει όλος ο κόσμος κάποια πράγματα που ίσως εξηγούν τα θαύματα που έγιναν στην εποχή του Βασίλη. Όπως είπε και ο Παπανικολάου, ακόμα υπάρχει η αύρα του Βασίλη στα αποδυτήρια και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την κορυφή της Ευρώπης. Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να παλεύεις. Την περισσότερη ώρα είχα ανατριχιάσει γιατί σκέφτεσαι πράγματα που έχεις ζήσει. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας αυτά που ζήσαμε με τον Βασίλη στον Ολυμπιακό και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Είναι σαν ένας τίτλος που κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ η σημερινή βραδιά»

«Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα»

Στη συνέχεια πήγε το λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο άλλος πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε: «Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα. Μας έκανες να ζήσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Με εσένα μπροστάρη φτιάξαμε τον Ολυμπιακό μας. Έγινε παγκόσμιο φαινόμενο κόντρα σε όλους και σε όλα, κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος με τον δικό μας τρόπο. Με προϋπολογισμό το 1/4 των άλλων ομάδων. Πορευτήκαμε με τον Βασίλη δίπλα μας, ηγέτη και αρχηγό. Σήμερα είναι από τις στιγμές για εμάς τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη. Η ιστορία μας με τον Βασίλη, η κοινή μας διαδρομή, το ταξίδι αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όταν ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό πιστεύαμε ότι θα κάναμε την αλλαγή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button