ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα» (Videos)

Στην ανάγκη διαχείρισης καταστάσεων και προτεραιότητας στόχων αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μετά την νίκη επί της Κηφισιάς στην κάμερα του Redaroume.gr.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε απτόητος την αήττητη και ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 της Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο».

Με τον Δημήτρη Καζάζη να αναφέρεται στην ανάγκη η ομάδα να κάνει διαχείριση, ώστε να βγει απόλυτα κερδισμένη στη διάρκεια της σεζόν

«Το ζητούμενο ήταν οι τρεις πόντοι, μετά από μια κακή εμφάνιση που κάναμε στην Ευρώπη, με έλλειψη δυνάμεων. Έστω και χωρίς πολύ σπουδαία απόδοση, το καταφέραμε και αυτό ήταν το ζητούμενο. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και καταφέρνει μέσα από δύσκολες καταστάσεις και επικρατεί. Σημαντικό ματς για εμάς, νομίζω έχουμε το χρόνο τώρα και να μαζέψουμε δυνάμεις και να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Πρέπει να κάνουμε μια διαχείριση στα ματς που έρχονται, Μονπελιέ και Παναθηναϊκό, ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος και ο πιο βασικός μας στόχος».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button