ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Βάφτηκε ερυθρόλευκο το 60ο πρωτάθλημα

Αυτοκράτορας σε όλα τα αθλήματα εσύ παντοτινέ! Ο Θρύλος της Ελλάδας  έδειξε για ακόμα  για 24η διαδοχική σεζόν και 60η συνολικά το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κολύμβηση.

Η ομάδα του Νίκου Γέμελου  έδειξε την ανωτερότητα της  από την πρώτη ημέρα των αγώνων στο κολυμβητήριο του Αλίμου, οι κολυμβήτριες του Ολυμπιακού δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, όπου έβλεπαν συνεχώς την πλάτη τους.

Η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ ήταν χαοτική από τις ημέρες των αγώνων κάτι το οποίο συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες και φυσικά οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός μετά και το τέλος της 4ης μέρας των αγώνων έφτασε τους 1.275 βαθμούς στη γενική βαθμολογία. Δεύτερος ο ΠΑΟΚ με 686 και τρίτο το Π. Φάληρο με 594.5

Στους άνδρες ο Θρύλος συγκέντρωσε 716 και ο ΠΑΟΚ (δεύτερος) 387. Τρίτος ο Εθνικός με 333. Στις γυναίκες, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 559, με το Π. Φάληρο να ακολουθεί (320) και τον ΠΑΟΚ τρίτο με 299.

Οι αθλητές του Ολυμπιακού έκαναν τη νύχτα μέρα στον Άλιμο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button