ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Β. Μαρινάκης: “Η αθωότητά μου θα αναδειχθεί”

Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν χθες σε διάφορες ιστοσελίδες και που εξαπέλυαν κατηγορίες στις οποίες ενέπλεκαν και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την βεβαιότητά του για την αθώωσή του και για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Κι αυτό έγινε μέσω της τοποθέτησής του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button