ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η UVSE αντίπαλος των κοριτσιών στον ημιτελικό

Η ουγγρική ομάδα αποτελεί το πρώτο από τα δυο «εμπόδια» που έχει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.
Η κλήρωση των ημιτελικών του Final-4 της LEN Euroleague έγινε πριν από λίγη ώρα και η ομάδα του Ολυμπιακού έμαθε τον αντίπαλό της στο τουρνουά που θα γίνει στη Βουδαπέστη. Εκεί που οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο, να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Αντίπαλος για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη στον ημιτελικό θα είναι η UVSE. Μια ομάδα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει αναμετρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ έχουν κάνει και κοινή προετοιμασία. Με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την 30ή Απριλίου.

Στο άλλο ματς, η Ντουναουτσβάρος από την Ουγγαρία θα αναμετρηθεί με την ρωσική Ουραλότσκα. Ακόμα δεν έχουν φιξαριστεί οι ώρες των δυο ημιτελικών. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την επομένη, την 1η Μαΐου και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να είναι εκεί. Για να παλέψουν και να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο, την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας τον τίτλο της LEN Euroleague.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button