ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Unbreakable !

Πάει και ο πρώτος γύρος..Και κοιτάξτε ρε παιδιά που αυτοί που κορόιδευαν τον Τάκη Λεμονή ή τον Σάββα Θεοδωρίδη  όταν έλεγαν ότι τα Χριστούγεννα ,ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος  τώρα κατάπιαν τη γλώσσα τους. Γιατί  τελικά είναι διαφορετικό να ξέρεις να στέκεσαι στην κορυφή και να μένεις εκεί και ακόμα πιο δύσκολο να καταφέρεις ,όντας πίσω, να φτάσεις ψηλά.

Η  φωτοβολίδα του Μάριν έφερε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει  και δεν ήταν εύκολο. Γιατί πέραν των απουσιών του ΠΑΣ, η ομάδα του Πετράκη  έδειξε  για ακόμα μία φορά σκληρό καρύδι . Μέσα σε όλα- βέβαια – είχαμε   και πάλι μία “εξυγιαντική” παράσταση  με αποκορύφωμα το γκολ του Καρίμ που ο επόπτης..Γκάγκας δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει  σχεδόν ενάμιση μέτρο μέσα από το γραμμή.  Αλλά είπαμε. Οι αποφάσεις εναντίον του Ολυμπιακού είναι ανθρώπινα λάθη και τίποτα άλλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δέχεται πόλεμο και μάλιστα όχι καθαρό, αλλά το ότι παραμένει πρώτος έχει να κάνει με τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας που έχει μάθει να είναι πάντα στην κορυφή.  Και όσο δεν “λυγίζει” τόσο περισσότερο πόλεμο θα δέχεται

Αγωνιστικά βέβαια, επιδέχεται τεράστιας βελτίωσης.  Πέρα απο το κομμάτι των μεταγραφών που εννοείται ότι θα γίνουν ,η ομάδα θα πρέπει να βρει και μία αγωνιστική ταυτότητα διότι πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι ακόμα και οι παίκτες  μπερδεύονται και η ομάδα έχει θέμα . Κάτι που έχει φανεί ουκ ολίγες φορές φέτος.

Μεγάλο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι θα παίξουν και οι προσωπικότητες της ομάδας. Αυτοί που θα πάρουν το παιχνίδι πάνω τους  και θα τραβήξουν το …αγωνιστικό κουπί. Και αυτό θέλει μαγκιά ,πέρα απο το ταλέντο. ΠΧ , ο Προτό ,που βλέπεις ότι γουστάρει να παίζει για την ομάδα και το δείχνει. . Ο Μάριν που είναι ολίγον τι σαν χαρακτήρας ας τον πούμε παράξενο, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως τα φορτώνει στον κόκορα.  Ο Ρομαό που είναι ένας πραγματικός “σκύλος” και πέρα από τα αγωνιστικά  είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. O Σισέ που βγάζει τεράστιο πάθος, ο Κούτρης, που έχει ακόμα πολλά να μάθει και να γίνει ακόμα καλύτερος.  Μεγάλο πράγμα να έχεις παίκτες ..ταγμένους για την ομάδα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button