ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tύφλα να χει ο Σεφερλής

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει, σε αμείωτο ρυθμό να ζει καταστάσεις   ανάλογες με αυτές επιθεώρησης του Μάρκου Σεφερλή .Και όλα αυτά με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου.

Ολα ξεκίνησαν με τον ορισμό Μπορμπαλάν αντί κάποιου Ελληνα ρέφερι.  Η απόλυτα εξυγιαντική ΕΠΟ και η ΚΕΔ του Περέιρα δεν εμπιστεύτηκαν τους Ελληνες διαιτητές, που τόσο είχαν στηρίξει και με διάφορες κινήσεις που μόνο γέλιο προκαλούν προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Μέχρι και ο Περέιρα έστειλε mail στους Ελληνες διαιτητές για να τους εξηγήσει το λόγο,τονίζοντας ότι θέλει να τους προστατέψει. Και από κοντά ο κος Βασιλειάδης σε συνέντευξη του στον Arena…”Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την επιλογή ξένου διαιτητή, εγώ θα το έλεγα διαφορετικά: Αν δεν επέλεγε ξένο διαιτητή και επέλεγε τον Χ ή τον Ψ, δεν θα είχαμε πάλι έναν ορυμαγδό ανακοινώσεων; Το κλίμα είναι γενικά άρρωστο. Συζητάμε συνέχεια για τους διαιτητές, χωρίς να συζητάμε για τις ομάδες μας. Μπορεί όντως να είναι ένα πισωγύρισμα. Θα είχαμε, δηλαδή, το γνωστό γαϊτανάκι, τη συνέχιση και τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σαν Πολιτεία είναι να χρηματοδοτήσουμε και να μπει το VAR. Πρέπει και το ποδόσφαιρο να πάρει πρωτοβουλίες. Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πόλεμος. Κάποιος θα χάσει, κάποιος θα κερδίσει”.  Mε λίγα λόγια και η Πολιτεία  έχει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.  Επίσης, σε περίοδο κρίσης δίνουμε και 30000 Ευρώ για τους εκ εξωτερικού διαιτητές ,έτσι για το καλό της ημέρας ..

Βέβαια, αν ήταν ο  Ολυμπιακός στον τελικό, τα πράγματα για κάποιους θα ήταν πολύ πιο εύκολα. Σιδηρόπουλος για ΑΕΚ ,Παπαπέτρου για ΠΑΟΚ ,μπορεί να απαγόρευαν και στον κόσμο του Ολυμπιακού να πάει στο γήπεδο, να τον καθυστερούσαν κανα δίμηνο και ότι άλλο φανταστεί κανείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button