ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τσουχτερό» πρόστιμο στους ξενύχτηδες!

FotorCreated-1

Πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη θα χρειαστούν να βάλουν οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, ώστε να …βγάλουν τα σπασμένα απο τα νυχτοπερπατήματά τους στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη θα είναι η …λυπητερή εκεί στον ΠΑΟ αναφορικά με τα νυχτοπερπατήματα των Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς στην Θεσσαλονίκη παραμονές του τέταρτου ημιτελικού πλέι – οφ κόντρα στον Άρη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να τιμωρήσει παραδειγματικά τους τρεις απείθαρχους Αμερικανούς για το σοβαρό κρούσμα στο οποίο υπέπεσαν.

Έτσι όπως οι πληροφορίες λένε η έξοδος θα στοιχίσει στον καθένα τουλάχιστον ένα …μηνιάτικο, προς γνώση και συμμόρφωση.

Το σίγουρο, πα΄ντως είναι ότι και οι τρεις τους θα αγωνιστούν κανονικά στον αυριανό πέμπτο ημιτλεικό του ΟΑΚΑ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Κια πώς να μηνπαίξουν θα λέγαμε εμείς, αφού η «γύμνια» τνω αιώνιων πελατών μα σε όλες τις θέσεις είναι κάτι παραπάνω από πασιφανής.Όχι τίποτε άλλο, αλλά να αποκτήσου και αξία για τον Ολυμπαικό οι επερχόμενοι τελικοί. Εκεί, όπυ ο Αυτοκράτορας Θρύλος θα έχει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, στον δρόμο προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button