ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Tσιλιμπάρης:«Διατήρηση των κεκτημένων»

Με μοναδικό στόχο φυσικά την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα αλλά και με όνειρο μια καλή πορεία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια ξεκινάει η ομάδα χάντμπολ την νέα χρονιά σύμφωνα με τον Κώστα Τσιλιμπάρη.«Η περσινή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη με βάση τους στόχους που είχαμε θέσει. Η φετινή χρονιά ξεκινάει με ακόμα μεγαλύτερα όνειρα αναφορικά με το τμήμα αλλά και το σύνολο του συλλόγου. Ότι θέλουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα είναι αυτονόητο. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ευρώπη χωρίς να μπορούμε αυτή τη στιγμή να το οριοθετήσουμε ακριβώς. Έχουμε μπροστά μας μια αρκετά δύσκολη κλήρωση με μια Ουγγρική ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε τον επόμενο μήνα και έχουμε την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το βήμα ώστε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία.Πάντα για οποιονδήποτε αθλητή φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού υπάρχει ένα ειδικό βάρος το οποίο πρέπει να το αντιπαρέλθει στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Έχουμε νέα παιδιά, έχουμε ξένους αθλητές οι οποίοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, αυτοί που είμαστε εδώ από την προηγούμενη χρονιά έχουμε αναλάβει και ένα ρόλο καθοδηγητικό αναφορικά με αυτό το κομμάτι. Σίγουρα δεν θα είναι απλό. Όταν είσαι πρωταθλητής και κυπελλούχος όλοι οι υπόλοιποι στοχεύουν στο να κερδίσουν εσένα. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά, ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί   σημαντικά. Θα φανεί στο γήπεδο μέχρι που μπορεί να φτάσει ο καθένας.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει μια εικόνα πολύ πιο ισορροπημένη αναφορικά με το πως εξελίσσεται το αγωνιστικό μας πλάνο. Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο και όσοι έρθουν να παρακολουθήσουν την ομάδα από κοντά θα δουν και περισσότερο θέαμα αγωνιστικό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close