Χωρίς κατηγορία

Τσικίνιο: «Αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι θα τα καταφέρουμε»

Στους τομείς που θα πολλαπλασιάσουν για τον Ολυμπιακό τις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου του Conference League αναφέρθηκε ο Πορτογάλος μέσος.

Ο Τσικίνιο αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού στον αυριανό ιστορικής σημασίας τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα
Ο Πορτογάλος άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως πρέπει να είναι όλοι πνευματικά έτοιμοι στην ομάδα, ενώ σημείωσε πως με την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οι ερυθρόλευκοι έχουν βελτιωθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ποιο στοιχείο πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να μπει από την αρχή με ρυθμό ανάλογο του αγώνα με την Άστον Βίλα στην Αγγλί
α: «Πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό εφαρμόζοντας τις ιδέες μας, με την ίδια ενέργεια με την Άστον Βίλα, είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας διαφορετικός αντίπαλος, ένας δύσκολος αντίπαλος σκληρός. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία».

Για το αν είναι σημαντικότερη η προετοιμασία στο ψυχολογικό ή στο σωματικό κομμάτι: «Σημαντικότερο το πνευματικό κομμάτι, θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά αν είμαστε πνευματικά έτοιμοι, θα υποφέρουμε όλοι μαζί αλλά θα τα καταφέρουμε.
Παίζουμε στο σπίτι μας, στην Αθήνα, αλλά είναι ένας τελικός και η Φιορεντίνα θα είναι έτοιμη. Είναι θετικό για εμάς αυτό. Μετά την άφιξη του προπονητή έχουμε βελτιωθεί, έχει φέρει τις δικές του ιδέες, ματς με το ματς γινόμαστε καλύτερη ως ομάδα. Σε αυτό το στάδιο είμαστε καλά, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button