ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρομερό! Να μιλάνε και οι πελάτες!

Έκαναν ένα μικρό σερί νικών και έχουν βγάλει… γλώσσα. Ο Θρύλος τους έχει «γλεντήσει» με κάθε τρόπο, αλλά θέλουν και άλλον. Υπομονή, έρχεται!

Έκαναν πέρσι μερικές νίκες στο βόλεϊ Ανδρών και άρχισαν να μιλάνε με θράσος. Έκαναν φέτος και μια νίκη στο μπάσκετ Γυναικών και το συνεχίζουν. Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Αυτή που θέλουν να ξεχάσουν οι «πράσινοι». Η πραγματικότητα της… φάπας και του «γλεντιού»!

Μέσα σε μια δεκαετία, από το 2010 ως και το 2020, το κοντέρ έχει γράψει πολλές νίκες του Ολυμπιακού. Η διαφορά δεν είναι πέντε, δέκα, άντε είκοσι νίκες. Σχεδόν 80, για την ακρίβεια 79! Ο πίνακας γράφει 91 νίκες για τους «ερυθρόλευκους» και τις «ερυθρόλευκες» και 12 νίκες για τους «πράσινους» και τις «πράσινες».

Κι επειδή τα σύνολα δεν λέει από μόνο τους την αλήθεια, ας τα δούμε και αναλυτικά τι έχει «γράψει» ο πίνακας σε αυτά τα δέκα χρόνια:

Στο βόλεϊ Ανδρών, 26 νίκες για τον Ολυμπιακό και μόλις 5 για τον Παναθηναϊκό.

Στο βόλεϊ Γυναικών, 22 νίκες για τον Ολυμπιακό και μόλις 6 για τον Παναθηναϊκό.

Στο πόλο Ανδρών, 25 νίκες για τον Ολυμπιακό και καμία για τον Παναθηναϊκό.

Στο μπάσκετ Γυναικών, 11 νίκες για τον Ολυμπιακό και μόλις μία για τον Παναθηναϊκό.

Στο πινγκ-πονγκ, 7 νίκες για τον Ολυμπιακό και καμία για τον Παναθηναϊκό.

Η σούμα αναφέρει: 91 νίκες για τον Ολυμπιακό και 12 νίκες για τον Παναθηναϊκό!

Κι όμως, μετά από όλα αυτά, έχουν το θράσος και μιλάνε ακόμα. Και όχι απλά μιλάνε. Βγάζουν… γλώσσα όλο αυτό τον καιρό. Πέτυχαν μερικές νίκες τον τελευταίο καιρό και έκαναν την εμφάνισή τους, όπως τα σαλιγκάρια μετά από τη βροχή.

Επειδή η σεζόν έχει πολύ δρόμο και οι δύο ομάδες θα δώσουν πολλά ματς στη συνέχεια της σεζόν, σε όλα τα αθλήματα, καλύτερα να μην ανοίγονται πολύ στον Παναθηναϊκό. Γιατί όταν έχουν ηττηθεί 91 φορές στα τελευταία 103 ματς, τότε καλύτερα είναι να… μασάνε παρά να μιλάνε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button