ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριάρα στον τελικό στο ΑΕΚάκι! (Video)

tzole_14

Σαν σήμερα πριν από δέκα ακριβώς χρόνια ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει 3-0 στον τελικό Κυπέλλου στο «Παγκρήτιο» φτάνοντας με τρόπο εμφατικό στην κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με την κατάκτηση ενός από τα αναρίθμητα Κύπελλα Ελλάδας, που έχει πανηγυρίσει τα τελευταία χρόνια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη για τον σύγχρονο Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία!

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται αισίως 10 χρόνια από την ημέρα, όπου ο Θρύλος αντιμετώπισε την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου στο «Παγκρήτιο».
Ο Αυτοκράτορας με τον Τροντ Σόλιντ στην άκρη του πάγκου του πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης και με τέρματα των Μιχάλη Κωνσταντίνου (61’), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (72’) και Νέρι Καστίγιο (90’) έφτασε με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου!

Αξίζει να τονιστεί ότι για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι εκείνη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε …ρίξει μεγαλοπρεπέστατη τριάρα στο ΑΕΚάκι, (1-3 στο ΟΑΚΑ), 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης»« και 3-0 στον τελικό του Παγκρήτιο, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button