ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρία νέα αστέρια στην πρώτη ομάδα!

foto

 

Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι ταλαντούχοι τερματοφύλακες Ιάσονας Γαβαλάς, Δημήτρης Σκαφίδας και Χρήστος Καράδαης.

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος να «επένδυει» στο ταλέντο των παικτών που πρέρχονται από τις πλούσιες υποδομές του!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης (6/12) ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων τριών νεαρών τερματοφυλάκων, που προέρχονται από την Κ-20. Ο λόγος για τους Ιάσονα Γαβαλα΄, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Ιάσονα Γαβαλά, Δημήτρη Σκαφίδα και Χρήστο Καράδαη.»

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» κ. Γιώργος Παύλου μετά από την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τους νέους μας που γίνονται επαγγελματίες. Είναι χαρά να τους κάνεις επαγγελματίες γιατί δικαιώνεις τις προσπάθειες τους και μαζί με αυτούς όλους όσους έχουν δουλέψει κοντά τους. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλή ποιότητα ποδοσφαιριστών και αυτό σημαίνει ότι κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν κάνοντας συμβόλαια. Θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα και το κάνουμε σιγά σιγά αυτό οπως έχουμε πει. Θέλω να ευχηθώ και στους τρείς τερματοφύλακες καλή επιτυχία και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».

Μετά από την υπογραφή των επαγγελματικών συμβολαίων οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας μας δήλωσαν στο olympiacos.org

Ιάσονας  Γαβαλάς (γεν. 1998): «Είναι μεγάλη τιμή και βάρος να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και δουλέψω σκληρά ώστε να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν τους οποίους και ευχαριστώ».

Δημήτρης Σκαφίδας (γεν. 1999): «Είναι τεράστια τιμή για μένα να υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παύλου, τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό  μου. Θέλω να τους δικαιώσω αλλά και να βελτιωθώ και να φτάσω σε υψηλό επίπεδο».

Χρήστος Καράδαης (γεν. 1999): «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ακαδημίας οι οποίοι από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ στο Ρέντη με βοήθησαν να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Με δουλειά θέλω να φτάσω ψηλά όχι για να μην απαγοητεύσω αυτούς που με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button