ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρέλα» πρόκρισης!

Πάνω από 5.000 εισιτήρια του πρώτου καθοριστικού αγώνα με την Ριέκα έγιναν «καπνός»  από την πρώτη κιόλας ημέρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού που δείχνει τρομερή δίψα να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα.

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων καθοριστικών αναμετρήσεων με τη Ριέκα ζουν κι αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Η κρισιμότητα του πρώτου αγώνα με την πρωταθλήτρια Κροατίας εξωθεί τον συγκλονιστικό λαό του Θρύλου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και να δηλώσει την στήριξή του, παίρνοντας θέση στον Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη καταμεσίς του καλοκαιριού και η θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς στο Λεκανοπέδιο , ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να κρατήσει τους φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Κροατίας έτρεξαν στα γκισέ του φαληρικού γηπέδου, ώστε να τα προμηθευτούν.

Συγκεκριμένα, ήδη 5.000 εισιτήρια έγιναν …καπνός με τον κόσμο του Θρύλου να εκφράζει την τρομερή του δίψα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των παικτών του Μπέσνικ Χάσι για πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button