Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους έβαλε στη θέση τους ο Βρέντζος!

1498585

Στην … σέντρα έβγαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Γιάννη Αλαφούζο στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Super League.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρτέντζος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Super League με αφορμή τα όσα λέγονται από παράγοντες των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού!

Το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος των πρωταθλητών Ελλάδας έβγαλε στη …σέντρα τον Γιάννη Αλαφούζο για τις πρακτικές του!

Την ώρα όπου άπαντες καταδικάζουν τις αθλιότητες και τις βάναυες και τρομοκρατικές ενέργειες όπως αυτή στον αρχιδιαιτητή Μπίκα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να δυναμιτίζει το κλίμα και να ρίχνει λάσπη. Με σκοπό να αφήσει συνεχώς υπονοούμενα για για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα. Και προέξτ. Για μία υπόθεση, όπου αποδεδειγμένα ο Ολυμπαικός έχει δικαιωθεί και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιάννης Βρέντζος:

 

«Καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι και κοιταζόμαστε στα μάτια, μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλλουμε τις αθλιότητες, όπως αυτή τη φορά με τον κύριο Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, ένα κοινό συκοφάντη, που δυναμιτίζουν και είναι πέρα από τα όρια. Αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας και σε 7.000 σελίδες δεν υπάρχει ούτε ίχνος που να δείχνει σχέση με αυτό το γεγονός! Ο Αλαφούζος ξέρει ότι υπάρχει απαλλακτική πρόταση για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη! Το μόνο που σας νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρο και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευτούν. Φυσικά να προστατευτούν, αλλά από ποιον; Εσείς δεν τους λέγατε «εγκληματική οργάνωση» πριν από λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button