ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους έβαλε στη θέση τους ο Καραπαπάς

Mία απόλυτα δυνατή και βεβαίως ηχηρή παρέμβαση έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στην Γ.Σ της ΕΠΟ.  Ο κος Καραπαπάς εξέφρασε τις σοβαρές του επιφυλάξεις για τη νομιμότητα της Γ.Σ και τις αποφάσεις αυτής  ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την απορία τουγια την απουσία της  κας Διονυσίας Μπιτζούνη, η οποία ήταν παρούσα στις προηγούμενες ΓΣ.

 

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κος Καραπαπάς τόνισε πως: «Παρατηρώ ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κυρία Μπιτζούνη δεν είναι μαζί μας, αν και συνηθίζεται. Ρωτώ λοιπόν τη νομική υπηρεσία αν η σημερινή ΓΣ πληροί τις προϋποθέσεις, αν υπάρχει νομιμότητα στη σύγκλησή της».

Ο Κος Μπαλτάκος απάντησε πως  η νομική υπηρεσία δεν έχει λόγο να πάρει θέση καθώς υπήρξε δήλωση νο=μιμότητας της Γ.Σ μ ε τον κο Καραπαπά να παίρνει εκ νέου το λόγο και να αναφέρει :

«Δεν είναι δυνατόν να συγκαλείτε έκτακτη γενική συνέλευση κάθε εβδομάδα, σας το ανέλυσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Συμμόρφωσης, η κυρία Μπιτζούνη. Πέρα από αυτό όμως, δεν μπορεί να μας φέρνετε εδώ χωρίς να έχουμε πάρει έγγραφα στις ημερομηνίες που πρέπει όπως προβλέπει το καταστατικό. Εσείς ούτε το καταστατικό της ΕΠΟ υπολογίζετε ούτε τίποτα. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν κάθε νομίμου δικαιώματός μας για την σημερινή Γενική Συνέλευση και τις αποφάσεις αυτής.»

Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού  δικαιώθηκε μιας και το θέμα 7 δεν συζητήθηκε (έγκριση πρακτικών) αφού τα μέλη της Γ.Σ δεν είχαν λάβει κανένα έγγραφο.

Αρκετά ενδιαφέρον θέμα αποτέλεσε και η αμοιβή του κου Μάνταλου ο οποίος είναι υπε’υθυνος για τον ορισμό διαιτητών της Γ Εθνικής με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, κο Τζώρτζογλου να αναφέρει :

Θα σας τα χώσω κύριε Μπαλτάκο. Σε μια τέτοια εποχή που ο κόσμος πεινάει, εσείς διπλασιάσατε τα λεφτά του κυρίου Μάνταλου από 2500 σε 5000; Είναι δυνατόν;».

Και ο Μπαλτάκος απάντησε από την πλευρά του: «Κύριε Τζώρτζογλου μειώσαμε το ποσό σε σχέση με αυτό που είχε προτείνει ο Μπένετ». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπένετ είχε προτείνει 10000 μισθό στον κο Μάνταλο αλλά η ΕΠΟ το πήγε στις 5000 από 2500 αλλά αρνήθηκαν να πούν ότι ο μισθός του αυξήθηκε κατά 2500!!!

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε και έντονη αντιπαράθεση Καραπαπα-Μπαλτάκου

Καραπαπάς: «Ακούμε πάλι απίθανα πράγματα! Ακούσαμε πριν ότι ο Μάνταλος για να ορίζει διαιτητές Γ Εθνικής θα παίρνει 5000 ευρώ το έτος 2022 από τα 2500 που έπαιρνε. Και ο κ Μπαλτάκος μας είπε ότι έγινε… μείωση γιατί ο κ. Μπένετ είχε προτείνει 10.000! Απίθανα πράγματα! Μετά πάμε στο ποσοστό. Ο Νόμος είναι ξεκάθαρος και θέλει 1% το ποσοστό των τηλεοπτικών που παίρνει η ΕΠΟ και δεν θα καταργήσουμε το Νόμο. Θέλω λοιπόν να ακούσουν καθαρά οι εκπρόσωποι των Υπερεθνικών Ομοσπονδιών ότι σήμερα ο Μπαλτάκος απειλεί τις ομάδες ότι δεν θα κάνουν μεταγραφές αν δεν καταβάλλουν και το υπόλοιπο 4%! Και εμείς θα απαντήσουμε καταλλήλως!»

Μπαλτάκος: «Είναι ένας κακός νόμος».

Καραπαπάς: «Δε με ενδιαφέρει η αξιολογική σου κρίση για το νόμο. Ο νόμος είναι νόμος».

Μπαλτάκος: «Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η άποψη σου, απο το ένα αυτί μπαίνει και απο το άλλο βγαίνει».

Καραπαπάς: «Δε μιλάω για σένα εδώ. Ούτε με ενδιαφέρει το κενό ανάμεσα στα αυτιά σου. Μιλάω για τους υπόλοιπους 150»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button