ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τούρμπο»-Πάρντο!

Εκπληκτική εμφάνιση από τον διεθνή Κολομβιανό εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος δείχνει ότι αποκτά ξανά ρυθμό. 

 

Ένα από τα πολλά ευχάριστα στοιχεία, που ανέυψαν για τον Ολυμπιακό από την αναμέτρησή του με την Ξάνθη αφορά στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ, με ασίγαστο πάθοςε,και τρομερή όρεξη αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες επάνω στους οποίους «οικοδομήθηκε» η ένατη συνεχόμενη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας και μάλιστα με τρόπο εμφατικό, όπως μαρτυρά το άνετο 3-0 επί της Ξάνθης.

Με πολλά χιλιόμετρα, αλλά και πολλέ όμορφες συνεργασίες με τους Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Μιραλάς, ο Πάρντο αποτέλεε έναν διαρκή «πονοκέφαλο» για την άμυνα της ακριτικής ομάδας και από τα πόδια του πέρασαν πολλές ωραίες φάσεις, θυμίζοντας έντονα τον παίκτη που έθελξε με τις εμφανίσεις του τους πρώτους μήνες θητείας του με τα «ερυθρόλευκα».

Ήταν «μέσα» σε πάρ απολές φάσεις, «ζήτησε» το γκολ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, «πάτησε» περιοχή και γενικότερα απέδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί στην φετινή προσπάθεια του Θρύλου

Έχει πολλά να  ωφεληθεί ο Ολυμπιακός από τον συνετό, τον εργάτη και ταχύτατο Πάρντο, ο οποίςο βρίσκει τον ρυθμό του στην πιο καθοριστική καμπή της φετινής περιόδου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» διακυβεύουν πάρα πολλά για τη εκπλήρωση των υψηλών τους στόχων

Σχετικά Άρθρα

Back to top button