ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το ζω με την ομάδα που ονειρευόμουν να παίξω»

Μετά το περσινό νταμπλ και την πολύ καλή πορεία στο EuroCup, φέτος η ομάδα μπάσκετ Γυναικών έχει βάλει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Διότι επιστρέφει στα προκριματικά της Euroleague. Ο όμιλος είναι την εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, στο Βελιγράδι. Αυτός είναι ο νέος μεγάλος στόχος που έχει τεθεί. Όνειρο για τις αθλήτριες. Αυτό σχολίασε και η Ευαγγελία Βαμβακά. Η φόργουορντ του Θρύλου μίλησε στο Redaroume κατά τη διάρκεια της Media Day. «Το ζω με την ομάδα που ονειρευόμουν να παίξω».

«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα»

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά: «Νομίζω ότι το σημαντικό φέτος είναι πώς έχουμε τον ίδιο κορμό με πέρσι. Καθώς οι μόνες νέες προσθήκες είναι οι ξένες μας. Πιο συγκεκριμένα, είναι πολύ ποιοτικές παίκτριες και θα κάνουν τη διαφορά. Επίσης, ο κορμός έχει δουλευτεί από την περσινή χρονιά. Οι νέες παίκτριες μπαίνουν στη νοοτροπία που ήδη έχουμε και αυτό είναι, πραγματικά, πάρα πολύ σημαντικό».

«Σημαντικότερο είναι η ομοιογένεια»

Κατόπιν, η Ευαγγελία Βαμβακά ανέφερε: «Υπάρχει δέσιμο μεταξύ μας, όλα τα κορίτσια. Διότι είμαστε δεύτερη χρονιά όλες μαζί, οπότε και τα καινούργια κορίτσια βρήκαν κάτι πολύ όμορφο. Πράγματι, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες από την κάθε μία. Αλλά το σημαντικότερο είναι η ομοιογένεια, το οικογενειακό κλίμα. Μιας και έχουμε δουλέψει τα ίδια πράγματα από πέρσι, με τον ίδιο προπονητή».

«Το ζω με την ομάδα που ονειρευόμουν να παίξω»

Ωστόσο, φέτος ο πήχης έχει ανέβει. Ταυτόχρονα, υπάρχει και το στοίχημα της Euroleague. Μιας και οι «ερυθρόλευκες» τις προσεχείς ημέρες θα αγωνιστούν στα προκριματικά της διοργάνωσης. Με την φόργουορντ του Θρύλου να σχολιάζει: «Είναι η δεύτερη χρονιά μου εδώ. Και είναι χρονιά… Euroleague. Πολλές θέλουν να το ζήσουν αυτό. Αλλά λίγες το καταφέρνουν. Σκεφτείτε ότι εγώ το ζω με την ομάδα που πάντα ονειρευόμουν να παίξω! Θέλω να το ζήσω όσο περισσότερο μπορώ».

«Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Εν κατακλείδι, η παίκτρια των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε μέσα από την καρδιά της. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της στο Redaroume: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να δώσω το 100% μου, ώστε να κατακτήσουμε τα πάντα! Και κάτι τελευταίο: Θα το πω και θα το λέω συνέχεια… Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button