ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To βίντεο αφιέρωμα της Euroleague για τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε από τη Euroleague το βίντεο αφιέρωμα στον Ολυμπιακό, ενόψει της πρεμιέρας του στη διοργάνωση. Αφιέρωμα στο οποίο μιλάει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε:

«Πρέπει να βρούμε τρόπους να αναπτύξουμε τις ατομικές ικανότητες του κάθε παίκτη και να τις συνδυάσουμε με τις ανάγκες και τους στόχους της ομάδας».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε: «Όλοι γνωρίζουν τον κόουτς Μπλατ. Διαθέτει τη δική του φιλοσοφία και έχει σπουδαία σχέση με τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τις εντολές του».

Παράλληλα μίλησε και ο Μπράντον Πολ: «Λατρεύω το παιχνίδι, τα ταξίδια, αλλά και να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Τα βάζεις αυτά τα τρία μαζί και οι σχέσεις που φτιάχνεις κάνουν τα πάντα να αξίζουν. Οι φιλίες που κάνω μένουν σε κάθε ομάδα που αγωνίζομαι. Είναι σπουδαίο να διατηρώ αυτές τις φιλίες και εκτός του μπάσκετ, όποτε επιστρέφω στις πόλεις που έπαιξα».

Όπως και ο Ίθαν Χαπ: «Ο κόουτς μου τηλεφώνησε και είχαμε μία κουβέντα. Του είπα από το τηλέφωνο ότι νιώθω ενθουσιασμένος να μάθω μπάσκετ από αυτόν. Η καριέρα μου θα πάει μπροστά βλέποντας τι κάνει κάθε μέρα στο γήπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button