ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρίτο ημίχρονο

Διαβάστε τις δηλώσεις παικτών του Ολυμπιακού στην κάμερα της Κοσμοτε μετά το ματς με τη Σίτι .

 

Εμβιλά: «Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε αρκετά πράγματα, έπρεπε να έχουμε ισοφαρίσει νωρίς. Αν το είχαμε καταφέρει αυτό θα είχαμε αλλάξει αρκετά. Δεν το κάναμε αυτό, αφήσαμε τον χρόνο να κυλήσει και το πληρώσαμε αυτό».

Πέπε:

Για το τι δεν πήγε καλά: «Διορθώσαμε πράγματα στο δεύτερο μέρος, αλλά ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Προσπαθήσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός σεβάστηκε περισσότερο από όσα θα έπρεπε τη Σίτι: «Όχι, δεν νομίζω. Κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο μέρος, τους δώσαμε μπάλα και την ευκαιρία να κάνουν επιθέσεις. Είχαμε ευκαιρίες και εμείς για κάτι καλύτερο αλλά απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο όταν του δώσεις την μπάλα το εκμεταλλεύεται».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά, η ομάδα είναι φανταστική, με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό
Mπρουμα

“Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, αλλά είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε για να κερδίζουμε ομάδες η Σίτι. Να κερδίσουμε τώρα και τα τρία ματς που απομένουν.Στην αρχή ίσως ήμασταν λίγο προσεκτικοί. Στο δεύτερο παίξαμε πιο απελευθερωμένα, θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button