ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «θύμα» του Ιντάλγκο [pics]

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είναι ένας επιθετικός ακραίος. Διότι τον διακρίνουν οι επιθετικές του αρετές. Ειδικότερα, η δύναμη με την σερβίρει την μπάλα. Στο ματς με τον Μίλωνα, για την 1η αγωνιστική της Volley League, αυτό έγινε ξεκάθαρο. Το «θύμα» του Ιντάλγκο.

Έτσι καρφώνει ο Ιντάλγκο

Είναι χαρακτηριστικό πώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της πρεμιέρας, του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Μίλωνα, ο Ιντάλγκο «διέλυσε» μια μπάλα με ένα σερβίς του! Για να λέμε τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν, από τη δύναμη και την ταχύτητα με την οποία έφυγε η μπάλα, την έσκασε! Η μπάλα χτύπησε με ταχύτητα 120 χλμ στο τάραφλεξ και… χαιρέτησε! Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του νέου ακραίου του Θρύλου. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό πώς τα δυνατά, επιθετικά σερβίς του κάνουν το γύρο του κόσμου!

Το «θύμα» έγινε ενθύμιο

Διότι έχει συμβεί στο παρελθόν, κάτι ανάλογο θα επαναληφθεί στο μέλλον. Τα επιθετικά σερβίς του Κουβανό είναι πασίγνωστα! Επιπλέον, επειδή είναι κάτι ιδιαίτερο για έναν παίκτη, ο Ιντάλγκο έκανε το… προφανές. Δηλαδή πήρε την σκασμένη μπάλα ως ενθύμιο. Λογική η κίνησή του. Καθώς για έναν παίκτη στο βόλεϊ, αυτό που συνέβη είναι «παράσημο» για τη δυναμική του. Ακόμη, ο ίδιος ο Κουβανός ακραίος όπως και άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσουν την μπάλα του Μίλωνα που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του «μπόμπερ» του Θρύλου. Το «θύμα» του Ιντάλγκο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button