ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «θαύμα» της… εξυγίανσης: Απαλλάχθηκε ο Γκαρσία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ μάλλον δεν… είδε τις βρισιές και τις χειρονομίες του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η… εξυγίανση καλά κρατεί! Αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά. Από τη στάση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Όλοι θυμούνται τις βρισιές και τις χειρονομίες του Πάμπλο Γκαρσία, στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συμπεριφορές που καυτηρίασαν και απαξίωσαν ακόμα και οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης! Αλλά αυτό για ορισμένα θεσμικά στελέχη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν ισχύει.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με μια απόφαση που έχει «οσμή» σκανδάλου, επέλεξε να μην τιμωρήσει τον Ουρουγουανό τεχνικό για την κατάπτυστη συμπεριφορά του. Το οπτικοακουστικό υλικό ήταν ξεκάθαρο και τα έδειχνε όλα, ακριβώς όπως συνέβησαν. Ναι μεν είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας δεν… είδε τίποτα. Αποφάσισε πώς ήταν απαράδεκτη η δίωξη και τον απάλλαξε! Αυτό θα πει… εξυγίανση! Βρίστε και χειρονομείτε ελεύθερα, θα περάσουν η συμπεριφορά σας απαρατήρητη. Μπορεί και όχι, όμως, καθώς δεν είναι όλοι αγαπημένοι της… εξυγίανσης!

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της ομοσπονδίας, να αναφέρει: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία. Δίκασε παρόντος του εγκαλουμένου, κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button