ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το σήριαλ στο VAR και η εξυγίανση[Video]

Ελληνικό ποδόσφαιρο και Ελληνική διαιτησία ώρα μηδέν. Η μείον σε κατάστασεις  βαριάς χιονόπτωσης.  Mε διαιτητικές αποφάσεις οι οποίες προκαλούν άλλες ερωτηματικά και άλλες γέλιο. Και όπως θα έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης αναρωτιόμαστε “Ωρέ που πάμε;”   Γράφει ο Redistas.

 

Τα  ωραία ξεκίνησαν απο το Σάββατο.  Πέρα απο τα σκληρά μαρκαρίσματα  των παικτών του Παναιτωλικού που ανεχόταν ο  ΔΙΕΘΝΗΣ  Φωτιάς είχαμε το απόλυτο Viral σκηνικό. Πέντε λεπτά στο VAR ,o  ΔΙΕΘΝΗΣ  για να δει το ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Το πέναλτι που κάνει ο Μελίσσας που πήρε το σκάλπ του  καημένου του Βαλμπουενά που τα είδε όλα .  Μάλλον ο ΔΙΕΘΝΗΣ Φωτιάς  θα νόμιζε ότι στο VAR θα έβλεπε καμιά σειρά στο Netflix  και για αυτό κοίταζε και ξανακοίταζε τόση ώρα. Και μάλιστα ανεχόταν δίπλα του και τους παράγοντες του Παναιτωλικού που τον στόλιζαν. Και μέσα σε όλα μετά απο κάποια λεπτά και αφού δεν βρήκε κάπου να πατήσει έδωσε με βαριά καρδιά το πέναλτι. Ομορφα πράγματα βγαλμένα απο τις πιο κωμικές σελίδες του ποδοσφαίρου εν έτει 2021.

Την ίδια ώρα, είχαμε άλλο σοου απο τον Κουτσιαύτη στην Τούμπα. Δύο πέναλτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ  τα οποία έβγαλα εκτός ρούχων και εαυτού και τον κύριο Μονεμβασιώτη  που τα έβαλε με τον Κλάτενμποεργκ τον οποίο κάποτε στήριζε και πήγαινε ενάντια στον Ολυμπιακό. Μεσα σε όλα ,ο Κουτσιαύτης ακύρωσε και τον εαυτό του καθώς μία εβδομάδα πριν έδωσε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Παναιτωλικού σε ανάλογη φάση με το πέναλτι που δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών σε χέρι του Μιχαηλίδη που ο ίδιος ο ρέφερι θεώρησε ακούσιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Jyi4PgmPCcM

 

 

Και πάμε και στον Κύρο Γρανάζη της Κυριακής. Διαμαντόπουλος.  Φοβερά πράγματα ζήσαμε στο ΟΑΚΑ. Αποβολή στον Ρότα που έπρεπε να δοθεί ίσως και απο το πρώτο μαρκάρισμα του δεξιού μπακ  της ΑΕΚ στον παίκτη του Αρη. Παραδοχή ,εμμέσως πλην σαφώς, του Γιαννίκη πως έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του στο δεύτερο μαρκάρισμα ,φοβερή δήλωση του ίδιου του παίκτη πως κάποιος είπε στον πάγκο της ΑΕΚ πως σε ανάλογο μαρκάρισμα θα υπάρξει κόκκινη .

Καταγγελίες του Αρη στο ημίχρονο για προπηλακισμό παράγοντα της ομάδας(Νιαρχάκος) , απειλές του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ  προς τον ομόλογο του, του Αρη, σε τηλεφωνική επικοινωνίας που είχαν όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Καρυπίδης.  Θα ασχοληθεί κάποιος με όλα αυτά που βέβαια θα πρέπει να αποδειχτούν; Θα τιμωρηθούν οι διαιτητές που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους; Η απλά θα τιμωρείται ο Ολυμπιακός για καπνογόνα που δεν έπεσαν στο ντέρμπι και  με 13000 Ευρώ πρόστιμο για να μην μπορεί να κάνει έφεση; Απλά ερωτήματα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button