ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το ΣΕΦ αρωγός στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου»

Η διοίκηση του σταδίου υποδέχθηκε με χαρά τις δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη που προκρίνει το ΣΕΦ ως ιδανική τοποθεσία για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του ΣΕΦ: «Σε συνέχεια της συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, στην εφημερίδα «Το Φως των Σπορ», η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας υποδέχεται με χαρά την πρόκριση του Σταδίου ως ιδανικής τοποθεσίας για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου.

Επισημαίνεται ότι στην -προ ολίγων μηνών- παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης (master plan) του Σ.Ε.Φ., το νέο σύγχρονο κολυμβητήριο προτεραιοποιήθηκε στην επικείμενη αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Σταδίου.

Το νέο κολυμβητήριο θα είναι προϊόν της αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που, από την πρώτη στιγμή, η Διοίκηση του Σταδίου έχει επιδιώξει.

Τέλος, επανεπιβεβαιώνει την πρόθεση της να σταθεί αρωγός στην εξεύρεσή της καλύτερης δυνατής λύσης για τη νέα στέγη των ομάδων υγρού στίβου του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button