ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το σχέδιο Μαρτίνς για τη Λεωφόρο

Σας είχαμε αναφέρει από το βράδυ της Παρασκευής, εδώ στο Redaroume, πώς η διάταξη που κερδίζει πόντους για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι το 4-2-3-1. Αυτήν έδειχνε να δοκιμάζει περισσότερο από κάθε άλλη ο Πέδρο. Αυτό έκανε και το Σάββατο. Το σχέδιο Μαρτίνς για τη Λεωφόρο.

Το σχέδιο του Πέδρο για τον ΠΑΟ

Αν και στην προπόνηση της Παρασκευής, στις δοκιμές για την ενδεκάδα, ο Μαρτίνς τέσταρε και διάταξη με τρία στόπερ στην άμυνα, αυτό φαίνεται πώς είναι μια σκέψη. Μια σκέψη που μπορεί να βρει εφαρμογή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Διότι για το αρχικό σχήμα, όπως φάνηκε και το Σάββατο στο Ρέντη, ο Πορτογάλος θα πάει στα… σίγουρα. Θα εμπιστευτεί την αγαπημένη του διάταξη. Το 4-2-3-1. Με δεδομένες και τις απουσίες που υπάρχουν, είναι αυτή που μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από κάθε άλλη στο ματς της Λεωφόρο. Αυτό φαίνεται πώς έχει κατά νου ο Πέδρο.

Παίζεται μια θέση για το αρχικό σχήμα

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πώς κατά 10/11 έχει «κλειδώσει» το αρχικό σχήμα. Θα μπορούσαμε να πούμε και κατά 11/11, αλλά ο Πορτογάλος καμιά φορά επιφυλάσσει… έκπληξη στον αντίπαλο προπονητή. Ίσως να συμβεί αυτό και τώρα. Πάντως, βάσει όσων έχει δοκιμάσει, υπάρχουν και τα… σίγουρα. Τα σίγουρα σχετικά με τα περισσότερα από τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ποιά είναι αυτά;

Ο Βατσλίκ θα είναι στο τέρμα, ενώ στην άμυνα με την επιστροφή του Λαλά το «παζλ» παίρνει μορφή. Δεξιά ο Γάλλος, αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ και κεντρικό δίδυμο ο Παπασταθόπουλος με τον Μπα. Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά μαζί με τον Μαντί Καμαρά. Στις δύο πτέρυγες θα είναι ο Μασούρας με τον Λόπες, ενώ σε ρόλο μεσοεπιθετικού ο Βαλμπουενά. Η… συζήτηση αφορά την κορυφή της επίθεσης. Ναι με ο Ελ Αραμπί έχει τον πρώτο λόγο. Έχει και παράδοση με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ο Πέδρο εξετάζει και τη λύση Τικίνιο. Το σχέδιο Μαρτίνς για τη Λεωφόρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button