ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Tο “ευχαριστώ” της Κατερίνας

Όπως έγινε γνωστό η Κατερίνα Σωτηρίου αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Με την απόφαση της Ελληνίδας Αθλήτριας να είναι να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Η Κατερίνα έζησε σπουδαίες στιγμές με τα ερυθρόλευκα και θέλησε να ευχαριστήσει μέσω Social media την οικογένεια του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Όποιος έχει φορέσει μια τόσο σπουδαία και βαριά φανέλα όπως αυτή του Ολυμπιακού, όσο και αν το επιβάλλουν οι συνθήκες να αποχωρήσει, νιώθει μια τεράστια συναισθηματική φόρτιση που πρέπει να εξωτερικευθεί. Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως την Διοίκηση μας και οσους συνεργάστηκα στον Ολυμπιακό,τις συμπαίκτριες μου και πάνω από όλα τον καταπληκτικό κόσμο μας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποχωρήσω γιατί επέλεξα να έχω μια νέα αγωνιστική και κοινωνική εμπειρία σε ομάδα του εξωτερικού κάτι που είναι δύσκολο να έχει κάποιος με τα σημερινά δεδομένα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανα τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργήσαμε μαζί. Ήταν μεγαλη μου τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κ.Λεριωτη που με βοήθησε να το πετύχω αυτό.
Ο κ.Λεριωτης είναι ένας εξαιρετικος άνθρωπος και παράγοντας. Έχει βοηθήσει παρά πολύ στην ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ και είναι άξιος σεβασμού.
Να ευχαριστώ τον πρόεδρο μας Κ.Κουντουρη για την σημαντική στήριξη του στην ομάδα και τον κ.Φασουλας/κ.Δημητρατου που κάνουν μεγάλο αγώνα για να είναι η ομάδα και οι παίκτριες πάντα καλά.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα μας για τους φετινούς της στόχους οι οποίοι έχουν κατά 95% επιτευχθεί και ελπίζω να φτάσει και στο μεγαλύτερο που θα είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button