ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα των τελικών της Α1

Πράγματι, Ολυμπιακός και ΠΑΟ επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στα ημιτελικά των playoffs της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Καθώς με 2-0 νίκες κόντρα σε Πρωτέα Βούλας και Εσπερίδες Καλλιθέας, αντίστοιχα, πήραν την πρόκριση. Επομένως για άλλη μια χρονιά θα είναι αντίπαλοι στη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το πρόγραμμα των τελικών της Α1.

Έφτασε η ώρα των τελικών

Εξάλλου, όλοι το περίμεναν! Δηλαδή δεν υπήρχε κανείς που να πίστευε πώς το ζευγάρι των τελικών θα είναι διαφορετικό. Διότι ήταν ξεκάθαρο πώς οι δύο ομάδες θα έφτασαν στον τελικό. Ειδικότερα όλοι ανέμεναν να φτάσει η ώρα για τους τελικούς. Όμως έφτασε και η σειρά θα αρχίσει από την προσεχή Κυριακή. Για την ακρίβεια από την αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας και στο «σπίτι» του θα γίνουν ο πρώτος και ο τρίτος τελικός σίγουρα.

Επίσης, το ίδιο ισχύει για τον δεύτερο στο κλειστό της Λεωφόρου. Ωστόσο, επειδή ο τίτλος θέλει τρεις νίκες, για τη συνέχεια όλα είναι ανοικτά. Βέβαια, ο τέταρτος θα γίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού, αν φτάσει εκεί η σειρά. Ακόμα, ο πέμπτος στην έδρα του Ολυμπιακού, αντίστοιχα. Επιπρόσθετα η σειρά αρχίζει την Κυριακή το μεσημέρι, στις 15:00. Όταν, δηλαδή, θα γίνει το τζάμπολ στον πρώτο. Το πρόγραμμα των τελικών της Α1.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης στην Α1 Γυναικών

  • Κυριακή 14 Απριλίου, 15:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαναθηναϊκός
  • Τετάρτη 17 Απριλίου, 20:30, ΠαναθηναϊκόςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • Κυριακή 21 Απριλίου, 13:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαναθηναϊκός
  • Τετάρτη 17 Απριλίου, 17:00, ΠαναθηναϊκόςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αν χρειαστεί)
  • Κυριακή 21 Απριλίου, 15:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button