ΠΟΛΟ

Το pregame του πρώτου τελικού

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι τελικοί στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Γυναικών αρχίζουν την Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα με το πρώτο ματς (21/5, 19:30) στο Παπαστράτειο. Ειδικότερα ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να νικήσει τον ΝΟΒ. Για τον αγώνα αυτό μίλησαν ο προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτης και η φουνταριστή, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Το pregame του πρώτου τελικού.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης για τον πρώτο τελικό

«Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ένα σοκ για εμάς, ήταν κάτι που φυσικά δεν θέλαμε. Στον Ολυμπιακό είμαστε, θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας και έχουμε επικεντρωθεί στον μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα. Η ομάδα έκανε δύο καλούς ημιτελικούς με τον Εθνικό, έβγαλε αντίδραση και έδειξε την ποιότητά της.

Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε! Ξεκινάμε τους τελικούς, όπου και εκεί θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στα κορίτσια μου. Είναι μια, πραγματικά, πολύ δύσκολη σεζόν, με πολλά παιχνίδια. Υπάρχει μεγάλη κούραση, όχι μόνο σωματική, όμως είμαι σίγουρος, ότι οι αθλήτριες μου θα τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα».

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη για τον πρώτο τελικό

«Αύριο, παίζουμε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στην Βουλιαγμένη. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, ώστε να πάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button