ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «πράσινο» ανέκδοτο της χρονιάς

Δεν είναι μόνο τσακωμένοι με την αλήθεια, αλλά και μυθομανείς!

Η ομάδα που έχει ύμνο βασισμένο στα ψέματα, τώρα το έχει ρίξει και στα ανέκδοτα! Ο «αιώνιος» αντίπαλος, ο παο! Τόσα χρόνια οι άνθρωποι είναι τσακωμένοι με την αλήθεια. Με τον ύμνο που έχει μείνει στην ιστορία. Αυτόν που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που αναφέρει το μυθικό «πρωταθλητής σε όλα τα σπορ». Ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί τους δεν το πιστεύουν! Εδώ οι άνθρωποι πήγαιναν κάποτε και έβαφαν κάγκελα, το σανό δεν θα τον τρώνε αμάσητο!

Το νέο ανέκδοτο που κυκλοφορεί από σήμερα έχει να κάνει με τον κόσμο του. Άρχισαν το «παραμύθι». Όσο κόσμο έχει ο Ολυμπιακός, έχει και ο Παναθηναϊκός! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Για να δικαιολογήσουν το λόγο που είπαν όχι στη NOVA για να φτιάξουν το Παναθηναϊκός TV και την μικρή προσφορά που τους έκαναν, άρχισαν τους μύθους για τον κόσμο.

Πάρτε το χαμπάρι! Η Ελλάδα είναι κατακόκκινη από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. Επιτέλους μάθετε να αποδέχεστε την αλήθεια, μην την παραποιείται συνεχώς! Η κατρακύλα της ομάδας του ποδοσφαίρου του παο τα τελευταία χρόνια, επί Αλαφούζου, τους έχει φέρει εκεί που είναι. Φέτος μόνο στο -33 από τον Ολυμπιακό! Και θέλουν και παραπάνω χρήματα.

Ποιοί; Αυτοί που έχουν κλείσει τα σύνορα για να μην βγαίνουν στην Ευρώπη επειδή τους απέκλεισαν μια Οντένσε και μια Γκαμπάλα! Αυτοί που τιμωρήθηκαν από την UEFA και από τη σεζόν 2017-18 είναι αποκλεισμένοι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτοί που πλέον στην Ελλάδα είναι κομπάρσοι και όχι ο παραδοσιακός αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button