ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πλάνο Μαρτίνς για την Αντβέρπ

Το πλάνο Μαρτίνς για την Αντβέρπ προβλέπει τριάδα στον άξονα, με μια θέση να είναι ακόμα ανοικτή. Αυτή του δεύτερου εξτρέμ.

Το σίγουρο είναι ένα. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη διάταξη, θα είναι εντελώς διαφορετική στο αποψινό ματς σε σχέση με την αντίστοιχη κόντρα στον Ατρόμητο. Η διάταξη με δύο επιθετικούς θα μπει στον… πάγο και ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει σε δοκιμασμένη «συνταγή». Είναι απλά τα πράγματα και ο ίδιος το έχει καταλάβει. Η νίκη είναι μονόδρομος. Το πλάνο Μαρτίνς για την Αντβέρπ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, έκανε πολλές δοκιμές. Λιγότερο στο κομμάτι της διάταξης, αλλά κυρίως στα πρόσωπα. Εκεί ήταν που τσέκαρε αρκετά πράγματα, δείχνοντας πώς ακόμα δεν είναι σίγουρος για την τελική του επιλογή. Πάμε να δούμε τους σίγουρους για την ενδεκάδα, αλλά και τις θέσεις για τις οποίες υπάρχουν ερωτηματικά.

Το πλάνο Μαρτίνς για την Αντβέρπ

Στο τέρμα θα είναι ο Βατσλίκ, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπουτσιουκ. Στο κεντρικό άξονα Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι σίγουρα στο αρχικό σχήμα. Ο τρίτος της παρέας, λογικά, θα είναι ο Μπουχαλάκης. Σε ό,τι αφορά τώρα τις άλλες θέσεις. Ο Ονιεκουρού με την εικόνα όσο αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο, κέρδισε μια θέση στο βασικό σχήμα. Για την άλλη θέση στα εξτρέμ, οι δοκιμές είχαν και Βαλμπουενά και Βρουσάι και Αγκιμπού Καμαρά.

Ποιον θα επιλέξει τελικά ο Μαρτίνς, κανείς δεν ξέρει! Μόνο ο ίδιος… Αλλά είναι δεδομένο πώς λόγω εμπειρίας αυτός που έχει το προβάδισμα είναι ο Ματιέ. Ο Βρουσάι, όμως, έχει το αβαντάζ ότι και ελληνόπουλο είναι και τις καταστάσεις αντιλαμβάνεται και γνωρίζει πόσο μεγάλη σημασία έχει το ματς αυτό για τον Ολυμπιακό. Αφήσαμε στην άκρη τον Ρόνι Λόπες. Με τον Ατρόμηοτ έμοιαζε με… ψάρι έξω από το νερό. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ματς λόγω άγχους. Αυτό είναι κάτι που συζήτησαν ο Πορτογάλος εξτρέμ και ο συμπατριώτης του προπονητής και ξέρουν πώς θα κινηθούν για να μπει στην ενδεκάδα ο Λόπες και να προσφέρει βάσει των δυνατοτήτων του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button