ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πήρε πάνω του ο Μπουχαλάκης!

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε το ματς στο «Ντραγκάο» μόνο από το λάθος του Έλληνα μέσου. Εκείνος όμως ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

Το 2-0 ως αποτέλεσμα δεν άξιζε στους νταμπλούχους Ελλάδας. Βρέθηκαν από το… πουθενά πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό. Μετά έβαλαν την μπάλα κάτω, προσπάθησαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Αλλά τους έλλειψε η ουσία, δηλαδή το γκολ σε αυτό το ματς.

Το φινάλε του ματς στο «Ντραγκάο» έχει βρει τον Ολυμπιακό να είναι ο χαμένος της βραδιάς. Ένα λάθος στο ξεκίνημα τον έφερε να «κυνηγά» την Πόρτο από νωρίς. Ένα λάθος από τον Μπουχαλάκη. Όμως, ο Θρύλος δεν το έχασε το ματς από αυτό. Παρόλα αυτό, ο Κρητικός μέσος ανέλαβε την ευθύνη. Ίσως πήρε και παραπάνω μερίδιο από αυτό που του αναλογεί για αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι άδικο για τον Μπουχαλάκη να τον στήνουν ορισμένοι στο… απόσπασμα! Είναι ένα παιδί που προσπαθεί, δεν θα γίνει ποτέ ο παίκτες του 9 και του 10, αλλά είναι φιλότιμος. Είναι ο παίκτης του 7 που πάντα προσπαθεί. Αλλά και ο εύκολος… στόχος! Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, διότι είναι Έλληνας, είναι παίκτης που παλεύει πάντα και ποτέ δεν τα παρατά.

Η κίνησή του να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα είναι μαγκιά. Μαγκιά γιατί βγήκε μπροστά, δεν κρύφτηκε. Μέσα από τα λάθη γίνονταν όλοι καλύτεροι. Εξάλλου, ουδείς αλάνθαστος και όποιος έχει διαφορετική άποψη, δεν ξέρει ποδόσφαιρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button