ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το «παλεύουν» για τον Τόμας

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κινούνται για τον 27χρονο σούτιγνκ γκαρντ, αν και πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση.

Στο redaroume, από τις 3 Αυγούστου, κάναμε αναφορά στην περίπτωση του Ματ Τόμας. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ με θητεία στο παρελθόν στο ισπανικό πρωτάθλημα και πέρασμα από τους Τορόντο Ράπτορς και τη Γιούτα Τζαζ απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πλέον, το ενδιαφέρον δεν είναι φιλολογικό αλλά ουσιαστικό.

Ο παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από τη Τζαζ και έχει βγει στην αγορά. Η πλευρά των «ερυθρόλευκων» έκανε την κίνησή της προς την πλευρά του παίκτη. Ρωτώντας την πλευρά του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ για τις οικονομικές της απαιτήσεις. Για να δουν κυρίως εάν ο Τόμας σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη ή θα αναζητήσει τη συνέχεια της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Κι αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα στο κομμάτι των επαφών με την πλευρά του παίκτη. Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς εκτός από την άλλα πλευρά του Ατλαντικού, ενδιαφέρον για τον Τόμας υπάρχει και από την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα την παλέψει την περίπτωση αυτή. Θα την «κυνηγήσει» την ιστορία αυτή όσο μπορέσει, κοιτάζοντας παράλληλα και προς άλλες πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button