ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται σε όλη την Ευρώπη»

Λίγες ημέρες έμειναν ως τον πρώτο τελικό του EHF European Cup. Μιας και το Σάββατο, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Βαλούρ στην Ισλανδία, στον πρώτο ματς. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» με τη φετινή πορεία τους θα αναζητήσουν στο Ρέικιαβικ ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Για να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους, ενόψει της ρεβάνς στη Χαλκίδα (25/5). Ειδικότερα, αυτό ανέφερε -μεταξύ άλλων- και ο Πέτρος Κανδύλας. «Το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται σε όλη την Ευρώπη».

Ο Ολυμπιακός στον τελικό του EHF European Cup

Για τους τελικούς του EHF European Cup και την ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου, μίλησε ο Πέτρος Κανδύλας. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «ΛΕχουμε μπροστά δύο παρά πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι στην Βαλούρ από την Ισλανδία. Πρόκειται για τον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε όλη η ομάδα είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Ξέρουμε, ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η ομάδα μας έχει δείξει φέτος, ότι έχει το μέταλλο και την ποιότητα να κοιτάξει οποιοδήποτε αντίπαλο στα ίσια.

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, γιατί αυτό που έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός, συνολικά, είναι απίστευτο. Τόσες ομάδες να διεκδικούν ευρωπαϊκούς τίτλους και να ακούγεται το όνομα του συλλόγου μας σε όλη την Ευρώπη είναι κάτι που μόνο περηφάνια μας γεμίζει. Ειδικά από την στιγμή που καταφέραμε και εμείς σαν τμήμα χάντμπολ να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο, είναι ένα έξτρα κίνητρο, για να φέρουμε το ευρωπαϊκό στην χώρα μας και στον Πειραιά! Πρώτα, παίζουμε στην Ισλανδία, μετά μαζί με τον κόσμο μας, ο οποίος θα μας δώσει έξτρα ώθηση. Μακάρι να πανηγυρίσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο όλοι μαζί».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button