ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2023

Σε λίγες ώρες το 2022 μας αποχαιρετά και δίνει τη… σκυτάλη στο 2023. Καθώς μια νέα χρονιά με πολλές προκλήσεις είναι μπροστά. Αλλά αν υπάρχει πίστη και διάθεση για δουλειά, όλα θα γίνουν. Με άλλα λόγια, αυτό τόνισε και ο πρόεδρος του Θρύλου. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2023.

Οι ευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα χρονιά

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε τις ευχές τους. Πιο συγκεκριμένα, με αποδέκτες την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, όλους τους Έλληνες αλλά και στον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού. Δηλαδή να συνεχίσει να κάτι αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Άρα, να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 2023.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στο μήνυμά του για το νέο χρόνο, τόνισε: «Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και σε όλους τους Έλληνες, μια δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα.

Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να προσφέρουμε και τη στήριξή μας σε όσους συνανθρώπους μας την έχουν ανάγκη.

Στον ΘΡΥΛΟ μας εύχομαι να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές. Οι αθλητές μας σε όλα τα σπορ να τιμούν με όλες τις δυνάμεις και τις αρετές τους την ερυθρόλευκη.

Να θυμάστε όλοι ότι είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ από την πρώτη μας ανάσα.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button