ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 97α γενέθλια

Σήμερα ο Ολυμπιακός έγινε 97 ετών. Ένας Έφηβος ετών 97 που συνεχίζει να είναι στην κορυφή. Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού γιορτάζει. Από εκείνη την ημέρα του 1925, στο κέντρο του Πειραιά, μέχρι και σήμερα ο σύλλογος έχει γιγαντωθεί. Παντού. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και θα συνεχίσει να το κάνει. Όταν στο «τιμόνι» είναι άνθρωποι που αγαπούν κι εκείνοι τον Ολυμπιακό, γιατί πάνω από όλα είναι οπαδοί του. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 97α γενέθλια.

Το μήνυμα του «ερυθρόλευκου» ηγέτη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εγγυητής για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του Ερασιτέχνη, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Τονίζοντας πώς «με όραμα, με πάθος, με σκληρή δουλειά θα υψώνουμε την Ερυθρόλευκη στους υψηλότερους ιστούς».

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 97α γενέθλια του Ολυμπιακού μας: «Πέρασαν 97 χρόνια από τότε που το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της αγνότητας και του πάθους, χρωμάτισαν την πιο όμορφη αθλητική ιστορία.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έγινε σύνδεσμος εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαία υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, για τους νικητές της ζωής.

Γίγαντες των σπορ, γέμισαν με χρυσές σελίδες το βιβλίο της Ιστορίας και η δύναμη και το πάθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έγινε τρόπος ζωής.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανήκει πλέον στην ελίτ των Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών Συλλόγων και όλοι μαζί, ο καθένας από το μετερίζι του, θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά.

Σας διαβεβαιώνω ότι καθημερινά , με όραμα, με πάθος, με σκληρή δουλειά θα υψώνουμε την Ερυθρόλευκη στους υψηλότερους ιστούς.

Χρόνια πολλά μεγάλη μας αγάπη.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button