ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ματς της Τούμπας χωρίς κόσμο

Την Κυριακή το απόγευμα (19:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια, με τη διαφορά των δύο ομάδων στους 9 βαθμούς. Οι εξέδρες θα είναι άδειες όπως έγινε γνωστό από την πλευρά των γηπεδούχων. Το ματς της Τούμπας χωρίς κόσμο.

Χωρίς θεατές το ματς στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει κάνει και ο Ολυμπιακός, δεν θα μπει στη διαδικασία να διαχωρίσει τον κόσμο του. Να επιλέξει τα 1.000 άτομα που θα μπορούσαν, βάσει κανονιστικού πλαισίου της εποχής, να μπουν στο γήπεδο. Έτσι θα διατηρήσει την ίδια κατάσταση με τα δύο τελευταία ματς. Συνεπώς και το ματς της Κυριακής με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες της Τούμπας.

Γνώριμη κατάσταση για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είναι εξοικειωμένοι με αυτή την κατάσταση. Το ίδιο έκαναν κι εκείνοι από την πλευρά τους, από τη στιγμή που υιοθετήθηκε το μέτρο του 10% της παρουσίας φιλάθλων τα γήπεδα, με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Οι πρωταθλητές το εφαρμόζουν στα τελευταία ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό θα συναντήσουν και στην Τούμπα, το απόγευμα της Κυριακής. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια λόγω κορονοϊού έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές χωρίς κόσμο στις εξέδρες του σταδίου στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πάρει θετικά αποτελέσματα. Σε αυτό στοχεύουν και τώρα. Το ματς της Τούμπας χωρίς κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button