ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού (pics)

Κίνησης ανθρωπιάς από τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη στην έκκληση για βοήθεια του Ελληνικού Παιδικού Χωριού που εδρεύει στο Φίλυρο. Με τους γονείς των παιδιών της «ερυθρόλευκης» Σχολής να πρωτοστατούν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρώθηκε ποσότητα που ξεπερνά τους 2 τόνους, από τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.

Επιπροσθέτως, έγινε παράδοση 48tn pellet προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των κατοικιών, όπου φιλοξενούνται τα παιδιά αλλά και ποσότητα γραφικής ύλης.

Ίσως ορισμένοι να μην το έχουν αντιληφθεί. Όσο είναι μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, γνωρίζουν καλά πώς οι δράσεις δεν περιορίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά επεκτείνονται πολύ περισσότερο και έξω από αυτές. Η Σχολή Θεσσαλονίκης εν προκειμένω και το σύνολο των Σχολών του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνουν το παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που όλοι χρειαζόμαστε ειδικά αυτόν τον καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το Ελληνικό Παιδικό Χωριό φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 38 παιδιά, τα οποία στην πλειονότητα τους έχουν υποστεί διαφόρων μορφών ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button