ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το… Γκεμπελίζειν εστί φιλοσοφείν

triffili1-sano

Λένε εμάς ότι φοράμε τα κόκκινα γυαλιά. Λένε ότι εμείς είμαστε οι “κολλημένοι” και οι “οπαδογράφοι”. Δεν τρέχει τίποτα. Δεν έχει να κάνει με το ότι τους έπιασε η μεγαλοψυχία τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει να κάνει με το αίσθημα της αδικίας που τους κυριεύει τόσο που κατά την διάρκεια του αγώνα να βγάζουν έκτακτη επικαιρότητα για ένα… ανάποδο πλάγιο. Απλά πρόκειται για ακόμη μία ημέρα στη δουλίτσα τους!

o-ippotis

Η λύση είναι μία. Κανείς να μην ασχολείται και να μη τους χαρίζει ούτε δευτερόλεπτο από την αναγνωστική ζωή του. Μην τους χαρίζει κανείς ούτε δευτερόλεπτο από την τηλεοπτική ζωή του. Αυτοί τη δουλίτσα τους ξέρουν να την κάνουν. Το να μας συγχίσουν είναι εύκολη υπόθεση, όπως ακόμα πιο εύκολη είναι να παριστάνουνε τους σωτήρες με τον μανδύα του αντικειμενικού. Θέλετε παράδειγμα; Η χερούκλα του Κουτρουμπή ήταν… ώμος. Ο ώμος του Ντα Κόστα ήταν χερούκλα. Εντάξει είμαστε απο δώ; Το “χέρι” που δεν δόθηκε, βγήκε να συγκινηθεί κανείς ότι ξεκίνησε από θέση οφ σάιτ; Μπα… Στη μία ήταν το πέναλτι που ζητάει η Βέροια, στην άλλη το πέναλτι που δεν έδωσαν στον Ατρόμητο.

Έτσι, λένε, τα παίρνει ο Ολυμπιακός. Ναι, δουλειά δεν είχε να κάνει ο Ολυμπιακός και να πιάνει κάθε εβδομάδα, διαιτητές, επόπτες, τέταρτους, πέμπτους, έκτους και εικοστούς. Δουλειά δεν είχε ο Ολυμπιακός παρά να “αγοράζει τα πρωταθλήματα”. Τα τελευταία 19 τα αγόρασε; Και τα 19; Πιο φτηνά θα έπεφτε μια πλαγιά στο Μον Μπλαν παρά να αγοράσεις 19 πρωταθλήματα!

Και για να μιλήσουμε και στη γλώσσα σας, ναι, λέμε 19 υπολογίζοντας και το φετινό. Δεν είναι αλαζονεία κύριοι. Αφού μας το… χαρίζετε, να μη σας προσβάλουμε, θα το πάρουμε κι εμείς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button