ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Final-4 του Champions League στη Μάλτα

Ένα από τα ανοικτά… θέματα για την κορυφαία συλλογική διοργάνωση, στο πόλο Ανδρών, ήταν η έδρα του φετινού Final-4. Καθώς δεν ήταν γνωστό. Όμως σήμερα η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδίας ανακοίνωσε την απόφασή της. Ειδικότερα αυτή δεν αφορά μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά την τριετία 2024-2026. Το Final-4 του Champions League στη Μάλτα.

Η έδρα του Final-4 του Champions League

Λοιπόν μετά το Βελιγράδι η European Aquatics κάνει… άνοιγμα σε μια νέα χώρα όπως είναι η Μάλτα. Διότι εκεί θα γίνουν τα Final-4 για τα προσεχή τρία χρόνια. Ειδικότερα στην Γκζίρα της χώρας της Μεσογείου. Πιο συγκεκριμένα, ένα κράτος που βρίσκεται ανάμεσα στη Σικελία και την Τυνησία. Για την ακρίβεια, στο «National Pool Complex». Εξάλλου από τη στιγμή που τόσο η ομοσπονδία της Μάλτας, αλλά και η Κυβέρνηση της χώρας κάλυψαν τις απαιτήσεις της European Aquatics.

Μεγάλη υπόθεση για την Μάλτα

Ειδικά, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Μάλτας, Καρλ Ίζο, τόνισε: «Η διοργάνωση του Final-4 είναι ένα όνειρο για ένα μικρό κράτος όπως η Μάλτα. Επίσης είμαστε ενθουσιασμένοι που η European Aquatics μας έδωσε την ευκαιρία να “φιλοξενήσουμε” ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Επίσης, θα δουλέψουμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις». Το Final-4 του Champions League στη Μάλτα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button