ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το φετινό ρόστερ είναι πιο «γεμάτο»

Αν υπάρχει κάτι που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2022-23, αυτό είναι ξεκάθαρα οι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ. Καθώς οι κινήσεις που έγιναν, θα δώσουν πολλά. Το φετινό ρόστερ είναι πιο «γεμάτο».

Το φετινό ρόστερ

Όλοι γνωρίζουν πώς στο βόλεϊ το πρώτο λόγο έχει η βασική εξάδα μαζί με τον λίμπερο. Ωστόσο πολύ σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα έχει και το second unit. Δηλαδή οι παίκτες από τον πάγκο. Αυτοί που θα κληθούν να δώσουν επιπλέον λύσεις. Εξάλλου, για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, θα πρέπει και οι… αναπληρωματικοί -λίγο αδόκιμος όρος για το βόλεϊ- να προσφέρουν αρκετά.

Πέρσι, υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε βασικούς και παίκτες από τον πάγκο. Όμως φέτος το επίπεδο των τελευταίων είναι καλύτερο. Ειδικά τα παιδιά που έχουν μια ευκαιρία ζωής. Διότι θα φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το φετινό ρόστερ είναι πιο «γεμάτο».

Πιο «γεμάτος» ο πάγκος

Τα παιδιά από τον πάγκο έχουν να δώσουν πολλά. Λοιπόν, όλοι τους έχουν αντιληφθεί πώς έχουν μια ευκαιρία ζωής. Να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό. Όπως και να το κάνουμε, είναι μεγάλη υπόθεση. Επιπρόσθετα, αν καταφέρουν να το συνδυάσουν με επιτυχίες, το κέρδος θα είναι ακόμη πιο μεγάλο. Παιδιά όπως ο Λινάρδος, ο Χανδρινός, ο Πέτσιας, ακόμη και ο Τζιάβρας που έχει παλιώσει, θα αρπάξουν την ευκαιρία και θα είναι σημαντικά «γρανάζια» στην «ερυθρόλευκη… μηχανή».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button