Tο εντυπωσιακό μπουφάν του Θρύλου

Τα…σπάει στην κυριολεξία το νέο μπουφάν του Ολυμπιακού το οποίο είναι επετειακό και έκανε την πρώτη του εμφάνιση αφορεμένο από τους παίκτες του Ολυμιακού κατά την αναζώρηση της ομάδας για την Βαρκελώνη . Ενα άκρως εντυπωσιακό σχέδιο της διεθνούς φίρμας Aime Leon Dore, γνωστής για τον μοναδικό της συνδυασμό street style και πολυτέλειας.
Πριν απο λίγο χρονικό διάστημα, 0 Μιλτιάδης Μαρινάκης, είχε παρουσιάσει τη νέα σειρά της εταιρείας στα τέλη Αυγούστου, μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media. Τη συλλογή έχει επιμεληθεί ο Teddy Santis, δημιουργός της Aime Leon Dore και προσωπικός φίλος του γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στη νέα capsule συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2025, αφιερωμένη στα 100 χρόνια ιστορίας του Ολυμπιακού. Παράλληλα σηματοδοτεί την είσοδο του συλλόγου στον κόσμο του premium lifestyle, καθώς η Aime Leon Dore έχει ήδη συνεργαστεί με κορυφαία brands όπως Porsche, New Balance, Timberland και άλλους.