ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το déjà vu για Φουρνιέ και Οσμάν [vids]

Αξίζει να σημειωθεί πώς η ζωή κάνει κύκλους. Μερικές φορές ορισμένα καταστάσεις συμβαίνουν σε επανάληψη. Ειδικότερα το ενδιαφέρον στη ζωή είναι ότι σε αυτές μετέχουν τα ίδια πρόσωπα. Όπως έγινε 2:51 πριν το φινάλε του χθεσινού ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Όταν δηλαδή ο Εβάν πήρε την μπάλα κι έβαλε ένα τεράστιο τρίποντο, με τον Τούρκο φόργουορντ του ΠΑΟ κολλημένο πάνω του! Ωστόσο αυτή η φάση δεν έχει γίνει για πρώτη φορά στην… ιστορία. Το déjà vu για Φουρνιέ και Οσμάν.

Déjà vu για Φουρνιέ και Οσμάν!

Πράγματι σχεδόν 6 χρόνια πίσω. Ήταν βράδυ της 5ης Νοεμβρίου του 2018. Πιο συγκεκριμένα, σε αναμέτρηση στο Ορλάντο ανάμεσα σε Μάτζικ και Καβαλίερς. Ειδικότερα η αναμέτρηση ανάμεσα στο Ορλάντο και το Κλίβελαντ ισόπαλη 100-100 στα 1,8” πριν λήξει. Αλλά με την μπάλα στην κατοχή της Μάτζικ. Επιπλέον, στην πεντάδα του Ορλάντο ο Εβάν Φουρνιέ και στην αντίστοιχη του Κλίβελαντ ο Τσετίν Οσμάν. Κατά συνέπεια, επαναφορά του Άαρον Γκόρντον στον Γάλλο, προσποίηση εκείνου στον Τούρκο και σουτ από τα 24 πόδια. Δηλαδή ευρωπαϊκό τρίποντο, αλλά οριακό δίποντο στο NBA!

Όμως το αποτέλεσμα ίδιο με το μεγάλο τρίποντό του, χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, στα 2:51 για το φινάλε του ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Συνεπώς καλάθι για την ομάδα του Φουρνιέ. Εξάλλου πριν 6 χρόνια έκρινε τη νίκη, αλλά τώρα άνοιξε το δρόμο για το «διπλό». Διότι ο Γάλλος μετέτρεψε το 83-82 σε 83-85 και έβαλε την πινελιά του, για τη σπουδαία νίκη του Θρύλου. Το déjà vu για Φουρνιέ και Οσμάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button