ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Από το χάος στην καταξίωση

Με μία συγκλονιστική ομιλία χαιρέτισε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος τους παρεβρισκόμενους στο πλαίσιο της παρουσίασης της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ και της φανέλας που θα φοράει την σεζόν 2017-2018.

Ο Γιάννης Δαλέζιος ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας έναν απολογισμό και στάθηκε ιδιαίτερα στο 2011, οπότε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού παρέλαβε το απόλυτο χάος και πλέον βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο κορυφαίο. Επίσης δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την ομάδα χάντμπολ που ήταν από τις αρχικές επιθυμίες του Συλλόγου.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

 «Θέλω να ξεκινήσω την ομιλία με μια αναδρομή της διοίκησης του Μιχάλη Κουντούρη όταν ξεκίνησε το 2011 και ποιους στόχους είχαμε βάλει να πετύχουμε όταν παραλάβαμε το σωματείο σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή. Καλό είναι τα θυμόμαστε γιατί πια ο σύλλογος ζει μέρες ευημερίας αλλά το 2011, όχι πολύ πριν, για την ακρίβεια υπήρχε μεταβατική διοίκηση του κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, παραλάβαμε το απόλυτο χάος. Χάος πολύ μεγαλύτερο από ότι αντιμετωπίζουν σήμερα πολύ μεγάλα σωματεία πολυαθλητικά όπως εμείς το οποίος τους έχει εμποδίσει, δυστυχώς για εμένα να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων που εμείς διατηρούμε.

Εμείς λοιπόν καταφέραμε να εξυγιάνουμε το σύλλογο. Είχαμε σκοπό να ξεχρεώσουμε όλους όσους είχαν οικονομικές απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό και σιγά σιγά, βήμα βήμα να εκπληρώσουμε τους στόχους του καταστατικού μας, δηλαδή να μπορέσουμε να διατηρήσουμε σε υψηλό αθλητικό επίπεδο όλα σχεδόν τα τμήματα που προβλέπει το καταστατικό μας με τις αντίστοιχες Ακαδημίες. Να κάνουμε δηλαδή και αθλητισμό και πρωταθλητισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτό το πάνελ και να παρουσιάζω σήμερα την ομάδα Χάντμπολ που ήταν μια από τις αρχικές μας επιθυμίες να μπορούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο όλα τα ομαδικά αθλήματα και στο εγχώριο πρωτάθλημα και σιγά σιγά και στην Ευρώπη που εύχομαι να είναι ο στόχος και του συγκεκριμένου τμήματος όπως είναι των υπολοίπων ομαδικών τμημάτων που έχουμε.

Μετά λοιπόν από την επιτυχία της οικονομικής εξυγίανσης του σωματείου, είπαμε να φτιάξουμε σε υψηλό επίπεδο όλες τις ομάδες και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνουμε βήμα βήμα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι απλό να ενσωματώνεις  σε ένα μεγάλο αθλητικό οργανισμό όπως είναι ο Ολυμπιακός, μια νέα ομάδα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ενσωματώνεις ένα νέο τμήμα σε έναν μηχανισμό και να λειτουργεί ως ένα γρανάζι όπως όλα τα υπόλοιπα γρανάζια του σωματείου.

Χαίρομαι λοιπόν που σε αυτή την προσπάθεια ο όμιλος Ξυνή, ο οποίος είναι  ο σοβαρότερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα, μας έδωσε τη δυνατότητα όχι μόνο την οικονομική, αλλά και την ελευθερία για να μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του να κρατήσουμε τις δικές μας διαδικασίες και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό, για να μπορέσουμε να φτάσουμε μια ομάδα η οποία θα έχει τις δομές που έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες του σωματείου μας. Θέλω να ευχηθώ καταρχάς σε όλους τους αθλητές υγεία, αθλητικές επιτυχίες και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν στους στόχους που έχουμε, δηλαδή του εγχώριου πρωταθλητισμού και αύριο μεθαύριο να μπορέσουμε, στήνοντας τις κατάλληλες Ακαδημίες, να τροφοδοτούμε την ομάδα με δικούς μας αθλητές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button