ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μπάχαλο για την ΕΠΟ και το Κύπελλο δεν τελειώνει ποτέ!

Τεράστια συζήτηση πέρσι για τον τελικό του θεσμού. Αλλά και φέτος η προκήρυξη μια από τα ίδια...

Δεν άλλαξε στην προκήρυξη η αναφορά στην έδρα του τελικού της διοργάνωσης. Πάλι τα ίδια με το ουδέτερο γήπεδο.

Έγινε ό,τι έγινε τον περασμένο Ιούλιο. Τον περασμένο Αύγουστο. Το μπάχαλο αναφορικά με την έδρα του τελικού.

Με την ομοσπονδία να ορίζει τη Ριζούπολη, την αστυνομία να μην δίνει την έγκρισή της, τον Ολυμπιακό να συναινεί για το ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ να μην απαντά και την ΕΠΟ να ματαιώνει αρχικά τον τελικό, μετά να τον ορίζει στο ΟΑΚΑ και στο τέλος να καταλήγει το ματς στο Βόλο! Φέτος πού θα γίνει ο τελικός; Όλα είναι πιθανά!

Διότι όπως αναφέρει η προκήρυξη για τον δεύτερη τη τάξει θεσμό στην Ελλάδα: «Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ήτοι σε γήπεδο που δεν αποτελεί την έδρα καμίας από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ΄ αυτόν και το οποίο θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη ομοσπονδία».

Άρα, οι πιθανότητες στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 να έχουμε ανάλογα σκηνικά με τον περσινό είναι πολλές. Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι εάν έχουμε κάτι ανάλογο; Η απάντηση είναι προφανής. Τα ίδια και χειρότερα από τα περσινά… Μυαλό δεν βάζουν στην ομοσπονδία της «εξυγίανσης»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button