ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για αυτό το 47ο θα είναι ΑΚΟΜΑ πιο γλυκό

Kάποτε εκνευριζόμουν, τρελαινόμουν αλλά  τώρα που γέρασα φαίνεται, λέμε τώρα, πως έβαλα μυαλό και απλά διασκεδάζω με αυτούς που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο και τούμπαλιν.

Είναι φοβερά διασκεδαστικό να βλέπεις  τα διαιτητικά όργια σε Τούμπα και ΟΑΚΑ να “βαφτίζονται”  ως απόλυτα σωστές αποφάσεις  από κάποιους αλλά και ταυτόχρονα όταν δούν ότι δεν τους βγαίνει θα προσπαθήσουν να ρίξουν λάσπη στον Ολυμπιακό.

Ποιοί τα λένε ή τα γράφουν ή τα ισχυρίζονται ; Η και καλά εξυγιαντές του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Που έκαναν και έλεγαν διάφορα για τον Ολυμπιακό  αποδομώντας τα πρωταθλήματα που πήρε η ομάδα του Ολυμπιακού με παικταράδες και σπουδαίους προπονητές.  Προφανώς η λέξη “εξυγίανση” είχε να κάνει με το να μην παίρνει ο Ολυμπιακός πρωταθλήματα.  Δυστυχώς για αυτούς όμως ο Μαρινάκης και ο οργανισμός του Ολυμπιακού δεν τους κάνει τη χάρη. Και πέρα από τις κούπες στην Ελλάδα, ο σύλλογος κάνει και σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη και κουβαλάει, τα τελευταία χρόνια μόνος του τη χώρα μας όντας ο πραγματικός πρέσβης και όχι γιαλαντζί του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με επενδύσεις -παικταράδες -ένα σπουδαίο προπονητή, με ακαδημίες που φέρνουν τον σύλλογο έτη φωτός απο τους αντιπάλους του.

Αντίπαλοι που εν πολλοίς μένουν ζωντανοί στο Πρωτάθλημα απο φαλτσοσφυρίγματα και ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς  δίνει   πραγματικές μάχες.  Και κάποιες φορές η ομάδα μπορεί να μην ικανοποιεί και να υπάρχει γκρίνια ,αλλά το σίγουρο είναι ότι ο οργανισμός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα  έχοντας στέρεες βάσεις και ένα κόσμο που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας.

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους το 47ο θα είναι πιο γλυκό

Σχετικά Άρθρα

Back to top button