ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίτλοι τέλους για Πράσινη και Leoforos.gr 

Μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας, η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» αναστέλλει την λειτουργία της, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φαίνεται ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα αθλητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο 13/6 η εφημερίδα έριξε τίτλους τέλους, βγάζοντας το τελευταίο της, αποχαιρετιστήριο φύλλο. “The End” («Το τέλος») αναγράφεται στο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ενώ στο κάτω μέρος της αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας όλων των Παναθηναϊκών».

Στο κέντρο της σελίδας διακρίνεται η φράση «Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη», μέρος της αποχαιρετιστήριας δήλωσης του Γιαννακόπουλου στους «πράσινους».

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και το Leoforos.gr μιας και θα σταματήσει να βρίσκεται στον «αέρα» του ελληνικού διαδικτύου, κάτι που δείχνει την πρόθεση του Γιαννακόπουλου να βάλει τέλος σε ότι τον συνδέει με τον σύλλογο των «πράσινων»

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι τόσο της εφημερίδας «Πράσινη» όσο και του Leoforos.gr θα απορροφηθούν στα υπόλοιπα Μέσα της DPG Media.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button