ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Τρίτη ο Κουντέ στην Ελλάδα

Στις τρεις το μεσημέρι αύριο (22/6) θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Καμερουνέζος μέσος.

Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα στο redaroume, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό. Πλέον, μετά την τελευταία ενημέρωση είναι δεδομένο πώς είμαστε προ των πυλών της απόκτησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Από τη στιγμή, δε, που έγινε γνωστή η ώρα άφιξής του στην Αθήνα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στις τρεις, θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Καμερουνέζος μέσος με πτήση από το Παρίσι. Θα φτάσει στην Αθήνα και μετά θα ακολουθήσουν τα διαδικαστικά. Θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, θα υπογράψει το συμβόλαιό του, θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και την Παρασκευή θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αυστρία. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι πώς οι κινήσεις της διοίκησης δείχνουν σωστό πλάνο και αντίδραση. Με δεδομένο ότι πάντα είναι ανοικτό το σενάριο αποχώρησης του Καμαρά, η έγκαιρη απόκτηση του Κουντέ φανερώνει πώς όλα προχωρούν καλά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button