Με την τρίτη εμφάνιση στην Βουδαπέστη [Video]

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε μέσω των social media τις εμφανίσεις που θα λανσάρει στην αποψινή ρεβάνς κόντρα στην Φερεντσβάρος
Στους ρυθμούς της κομβικής αποψινής ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτε άλλο να αποδράσουν από την «Groupama Arena» με λάφυρο το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Conference League .
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πάντως δεν θα φορέσουν σήμερα την κλασική ριγωτή φανέλα τους, αλλά την τρίτη, όπως γνωστοποιήθηκε από την ίδια την ομάδα.
«Από τον Πειραιά στη Βουδαπέστη! Η εμφάνισή μας απόψε», έγραψαν οι Πειραιώτες στα social media και συνόδευσαν ένα βίντεο που δείχνει το… ταξίδι της φανέλας ως την «Groupama Arena»
From Piraeus to Budapest! Our team #colors for tonight! #Olympiacos #UECL #FTCOLY pic.twitter.com/RacTy7x5kE
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 22, 2024