ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την “ψάχνουν” για Σεμπά οι Κινέζοι

Πέρσι το καλοκαίρι, ο Σεμπά ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για την Κίνα αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το ενδιαφέρον από εκεί ήταν έντονο και μάλιστα η ομάδα που ενδιαφερόταν φέρεται να είχε κάνει πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων. Πρόταση που δεν ικανοποίησε τον Ολυμπιακό κι έτσι ο Σεμπά δεν πήγε πουθενά.

Το όνομα όμως του αριστερού εξτρέμ των πρωταθλητών φαίνεται πως απασχολεί ακόμη και συνεπώς, αν φτάσει κάποια πρόταση, η παραχώρησή του εξαρτάται από το αν θα ικανοποιήσει τους ερυθρόλευκους. Δεν αποκλείεται λοιπόν να γίνει κρούση για τον Σεμπά, λαμβάνοντας υπόψιν μάλιστα πως και ο Βίτορ Περέιρα αλλά και πρόσφατα ο Πάουλο Μπέντο ανέλαβαν τα ηνία σε συλλόγους στην Κίνα.

Αν η πρόταση που φτάσει στα γραφεία είναι καλή και βρίσκει σύμφωνους τους Πειραιώτες, τότε ο Σεμπά θα πάρει τον δρόμο προς την Κίνα. Είναι άλλωστε δεδομένη η επιθυμία του Ολυμπιακού να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ κάνοντας νέες ποιοτικότερες προσθήκες. Ήδη στον χώρο των εξτρέμ ο Καρσελά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Σεμπά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button